Wel een klok, geen toilet…

Na drie dagen thuis en de zorg voor mijn ouders weer bijgewerkt te hebben, hup weer weg want vakantie. Mijn reismattie kwam mij met de auto ophalen en wij gingen door naar Arnemuiden in de provincie Zeeland omdat wij de klokken nog steeds een keer wilden bekijken. En dan loop je op dinsdag door Arnemuiden met de behoefte aan een café met koffie en met een blaas vol urine en werkelijk waar nergens iets open, zelfs de toiletcabine bij het parkeerterrein bij de supermarkt zat op slot en pret. Ja onze vakantie begon goed en na het astronomisch uurwerk gezien te hebben met de maanbol, snel op naar Vlissingen, alwaar wij eerst eens te toilet gingen en pret. We waren nog niet zolang geleden in Vlissingen en nog een rondje langs Michiel de Ruyter gereden en toen op naar Zoutelande. Blij dat jij hier bent en wij waren blij dat wij met lege blaas in Zoutelande waren gearriveerd. Een plaatje Zoutelande, een schattig dorpje onder de duinen en wij keken van bovenaf zo op het dorpje. De stranden waren echt prachtig en er was een gezellige markt en we hadden mooi weer. Een tijdje heerlijk zitten uitwaaien bij de kust. Ja en toen einde van de middag naar Middelburg gereden en de auto voor drie dagen weggezet achter een hek. We zaten redelijk goedkoop in een appartement aan het water op de eerste verdieping. En eerst eens friet zien te scoren en wat boodschappen en we kwamen uit bij Jan aan een plein en Jan gaf ons friet. Jan van de frietkraam gaat na 18 jaar bijna met pensioen. Ik heb nooit bewust stil gestaan bij het feit dat als je eigen afval in de bak gooit bij een frietkraam dat je dan de ondernemer op extra kosten jaagt. Dus met andere woorden, je eigen troep mee naar huis nemen en alleen de afval van de friet mag in de bak. Ja ondernemen is niet zo makkelijk meer vandaag de dag en pret. Onze trek door Zeeland gaat morgen verder…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

J6sfz

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>