Trillen in Zeeland…

Met de benenwagen door Middelburg en alle hoekjes ontdekken. De abdij met het monument van de gebroeders Johan en Cornelis Evertsen. Zij leefden in de 17e eeuw, de Gouden Eeuw… Er waren gouden en zwarte bladzijden in deze eeuw en net zoals in alle eeuwen en ook zoals in het leven van alle mensen. Het was opvallend dat de meeste winkels in Middelburg om 17.30 uur dicht gingen en ook iets met zondagsrust en kerk. We hebben een groot deel van Middelburg doorgelopen en prachtige gevels en molens gezien. En wat een grote bibliotheek heeft Middelburg, bij ons zijn de biebs een beetje aan het verdwijnen. In ons appartement met houten balken van oude schepen aan het plafond weer bijgekomen van de dag. En bizar genoeg trilden rond 21.00 uur deze avond de ramen zo’n 20 seconden in de sponningen. Het is dat we het allebei hoorden en zagen en pret. Het schijnt vaker te trillen rondom de Oosterschelde en er is geen verklaring voor. Ik zou zeggen, zet er eens een seismometer neer. Nog even en we kunnen heel Nederland meenemen in een aardbevingenplan…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

1dqQ

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>