Gouden dag…

Ik ben dol op het boek en de film van Sjakie en de Chocoladefabriek en in Middelburg zit een heus chocolademuseum. Ik kreeg een Golden Ticket en zo blij als een kind natuurlijk. Het mooie is dat de mensen via dit museum geld inzamelen voor De Willie Wonka Villa, een project van Stichting Chocolate Lovers. Deze stichting steunt mensen en gezinnen die te maken hebben met ernstige ziekte of overlijden van kinderen, vrienden of familie. Het was een leuk klein museum en het filmpje over chocolade was leerzaam. Ik ben mij nu meer bewust van het eten van chocolade nu ik weet waar het vandaan komt. In de middag het water op. Een rondvaart vanuit Middelburg naar het Veerse Meer. Door het kanaal richting Veere en met een schutting in de sluis. Het was echt prachtig. En ze hebben daar ook een soort van Oostvaardersplassen. Wie bedenkt er in hemelsnaam dat er op een eiland damherten moeten komen? Kneuzen, noemen wij tegenwoordig wat dingen met de leukste woordspelingen en pret. Er lopen er zo’n 800 en er is plaats voor 150 damherten en in oktober gaan ze de damherten afschieten. Hoe kon het zo uit de hand lopen? Op onze volgende vakantie de wolf in Nederland die uit de hand gelopen is? Nou het was een prachtige boottocht. In de avond buiten op de gracht iets met een hond die gromde naar iets en ik zag iets bewegen waar de hond gromde en het was spookachtig. Tijd om weg te gaan uit Middelburg en pret.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

YTiHYX

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>