Vakantiehuisje in 2019…

Gisterenavond toch een huisje geboekt op een park voor de komende week als uitvalsbasis, goedkoper. Het park was nog in aanbouw maar dat boeide ons niet want dak boven ons hoofd en het huisje overtrof onze verwachtingen en eigenlijk te luxe voor ons. Vakantiepark nieuwe stijl 2019 is zoooooo onpersoonlijk. Je krijgt een cijfercode voor de deur en ga niet eerst langs de receptie en pret. Hebben jullie een goede reis gehad? Fijn verblijf. Deze zinnen zijn verleden tijd. Via het scannen van een QR-code zijn alle gebruiksaanwijzingen te lezen van de apparaten in het huisje en alle andere informatie is ook te lezen en pret. Het is dat wij met zijn tweetjes op vakantie waren en nog mondeling communiceerden met elkaar… En best opvallend dat er dus totaal geen controle was op paspoort en met wie je nog meer in het huisje zat daar. Waarschijnlijk hing er een parksatelliet boven ons huisje en wisten ze precies wie wij waren en wat wij deden en pret. Het is een doodenge wereld aan het worden… Nou we gaan Zeeuws-Vlaanderen eens verkennen. We waren vandaag al even in Goes, het begin is er weer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

qYI1

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>