Uitruk KNRM…

Het was gisteren mooi weer en wij liepen door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder bij Nieuwvliet-Bad. De polder die in 1802 overstroomde. De schapen onder aan de dijk en de vogels, fantastisch. De meest mooie foto’s gemaakt op het strand en bij de houten palen, de golfbrekers. En er kwam af en toe een groot schip omgeven door smog langs de kust om het plaatje compleet te maken en pret. Vandaag naar de andere badplaats geweest Cadzand-Bad. Met een Duitse man gelachen om het woord stressloos, klinkt in het Duits leuker. Over het algemeen veel Duitsers en Belgen in deze badplaatsen. Op vakantie zijn onze enige zorgen, hebben we genoeg chips, drinken en pepernoten en dus stressloos. Het mooiste in Cadzand was een live uitruk van de bemanning van het KNRM Reddingsstation Cadzand. Het was net een uitruk van de brandweer. Zij deden zwemvesten om en zaten in de boot. De boot ging achter een ander voertuig zo het strand op en het water in en toen op volle kracht naar een vaartuigje toe. Het was prachtig om te zien hoe de boot bij terugkomst weer door het voertuig naar de loods werd gereden. Deze vrijwilligers redden heel wat levens met hun vrijwilligerswerk, top.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

5Xx83a

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>