Van de regen in de Brugge…

Vandaag regen en naar Brugge. Met regen op een Belgische weg rijden, zucht. In Brugge de Onze-Lieve-Vrouwenkerk bezocht en alles bekeken en prachtige gebouwen. Het hoogtepunt was de Sint-Salvators Kathedraal met de prachtige glas-in-loodramen. Het absolute dieptepunt waren voor mij de winkels, echt niet te betalen voor gewone Inkie. En om nou een doos chocolade vanaf 25 euro mee te nemen voor mijn ouders, ze zijn ook blij met een doosje van 4 euro bij de supermarkt vandaan. Nee, niet mijn deel van Belgiƫ waar wij zijn geweest de afgelopen week, decadent. En ik zou zelf de helft van alle overbodige verkeersborden in Nederland naar Belgiƫ brengen en pret.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

9HPov

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>