Wie is die vreemde man aan de keukentafel?

Thuiswerken, het nieuwe werken en ook na de corona crisis om kosten te besparen, bewust van… Er gaan toch een paar huwelijken en relaties sneuvelen door het thuiswerken en pret. Wie is die vreemde man aan de keukentafel? En ja, er zijn ook vreemde vrouwen enzovoorts aan de keukentafel en zucht. En nu komen de kinderen ook nog thuis om alles nog leuker te maken. Het is beter om gewoon afspraken te maken met elkaar net als in een studentenhuis, desnoods kleden ophangen om van een kamer een tweede kamer te maken om in te werken als de ruimte beperkt is. En kinderen vooral bijspijkeren die zwak staan, nu alle tijd voor. Lezen, rekenen en vooral LEGO maken, ik mag toch hopen dat er nu geen hamstergekte op LEGO komt? En ja, mensen groeien ook weer naar elkaar toe, er zijn ook goede dingen aan een crisis. Er ontstaan in mijn omgeving leuke initiatieven en boodschappen doen voor alleenstaanden met geen of weinig familie, spullen delen, hulp aanbieden, waar een klein landje groot in kan zijn. Ik wil graag nog even benadrukken dat niet iedereen kan hamsteren in de winkels, bewust van. Er zijn genoeg mensen die alle centjes om moeten draaien in de maand. Ik mag hopen dat doorgedraaide hamsteraars ook kunnen delen met mensen die het minder hebben? Onze premier was gisterenavond op de televisie en wat mensen snappen nu beter wat er aan het corona handje is. Ik ben denk ik de enige die onder het luisteren ook zat te kijken naar de spullen die om hem heen stonden? Wat leest hij en van wie waren de schilderijen en zag ik nou een soort van koektrommel? Wilt u voor mij de volgende keer aan een leeg bureau gaan zitten? Dank! U deed het prima verder. Iedereen heeft op zijn eigen manier te maken met de corona toestand. In de vrije sector kunnen de eerste mensen de huur volgende maand niet meer betalen. Ik ken mensen die nu als tweeverdieners met zijn tweeën thuis zitten met kinderen en hypotheek. Woonvormen van mensen met een beperking gaan op slot. Er zijn mensen nu al zwaar getroffen door verlies van iemand door het corona virus. Achter alle deurtjes gaat altijd al een eigen verhaal en nu helemaal, menselijk en/of financieel leed. Ik heb de laatste tijd met wat ouderen over het tientje van Lieftinck gesproken. Er was vroeger namelijk een tijd dat er een nul punt werd gecreëerd. En de ouderen van toen zijn nu met het tientje van destijds wel tachtig en negentig geworden, bewust van. Zo leer ik overal weer een beetje geschiedenis erbij. Een basisinkomen zou voor nu wel gewenst zijn, denk ik. En verder doen heel veel mensen in Nederland en in alle andere landen hun uiterste best om deze crisis in goede banen te leiden, heel veel petjes af en dank.