Naar Sneeuwwitje en de zeven bergen…

Hoera, dat is een tijd geleden! Op pad met mijn reismattie voor drie dagen in Nederland! We hadden nog een voucher en die moest tenslotte ook op en pret. We hadden een hotel in Zevenbergen in Noord-Brabant en door ons omgedoopt tot Sneeuwwitje en de zeven bergen. Zingen zonder mondkapje is eigenlijk niet gewenst in coronatijd maar in de auto was het toch van He Ho He Ho, we kregen een voucher cadeau en nog veel meer van deze zelfgemaakte onzin liedjes. De reis ging eerst naar Klundert, een vestingstad met een prachtig stadhuis. En toen door naar de Basiliek van Oudenbosch, echt wonderschoon en erg gelachen. De bak met wijwater was leeg en in de bak lag een briefje met de tekst erop, uit voorzorg tegen het coronavirus tijdelijk geen wijwater en pret. Ze verkochten wel kaarsjes om op te steken en denk eens commercieel en zet er flesjes wijwater neer bij de wijwaterbak voor de verkoop en pret. Het was heerlijk rustig overal en we konden zelfs onze auto voor de Basiliek parkeren. We zijn de 140 traptreden omhoog gelopen en mooi uitzicht naar beneden de Basiliek in. In de avond heerlijk buiten gegeten op een terras als enige en pret. En we kwamen er voor de nacht achter dat er doosjes onder onze bedden stonden en niet aanraken stond op de doosjes. Ik met een doekje gekeken en het waren preventieve ongedierte lokdoosjes en er zaten er al al twee in. Zoiets moet je niet ontdekken voordat je gaat slapen en pret. Mijn reismattie haar brein gaf continue jeuk aan de eerstvolgende uren. Met alle pret die wij hadden voelde het weer als vakantie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

DDBr3H

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>