Biesbosch en Willemstad…

En weer een nieuwe dag en ontbijten in het hotel met anderhalve meter afstand en een looproute naar het buffet. En op naar de boot voor de twee uur durende Biesboschrondvaart. De boot op zonder koffie en appeltaart kon natuurlijk niet en we hebben in Drimmelen bij de haven nog even een rondje gelopen. Er stonden op het bovendek keurige kruisjes waarbij de stoelen op afstand van elkaar stonden. Ik moet even vermelden dat wij geboren zijn in Vinkeveen en altijd te vinden waren op de Vinkeveense Plassen. Het was voor ons dan ook niet echt bijzonder de rondvaart door de Biesbosch. De Vinkeveense Plassen zijn ook erg mooi, dezelfde ganzen en ook watervogels en bomen die over het water hangen en bootjes genoeg en helder water omdat het water vaak diep is. Wij vonden het wel humor dat de Amercentrale bijna overal te zien was als een soort van kompas van waar we zaten met de boot. In het kader van ontdek Nederland wel weer een ervaring rijker met de Biesboschrondvaart. We vervolgden onze weg naar Willemstad, weer een vestingstad. In Willemstad hebben we ons prima vermaakt, echt genoeg te zien! Het Mauritshuis, de stadsmuren, de haven en de mooie d’Orangemolen. Het was zo leuk om de geschiedenis te ontdekken of later nog op te zoeken van alles wat wij zagen. Willemstad ligt aan het Hollands Diep. En in de avond aan het water op het grasveld naar alle boten op het water zitten kijken, geweldig. Hoe mooi kan een korte vakantie zijn van drie dagen met lekker wandelen en mooi weer. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Oqx7M

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>