Er hangt pret in de lucht…

Het is weer helemaal bijkomen en de pret is niet uit de lucht te slaan. De moeder van mijn reismattie ging met de bejaardenboot op reis en we hebben al de heule week pret om haar tocht met de boot in coronatijd. Ze waren bijna bij Antwerpen en toen kwam de code oranje en moesten ze terug naar Nederland. Haar moeder heet Truus dus… Truus kom naar huus want corona in het land, Truus kom naar huus wat is er aan de hand, Truus kom naar huus Antwerpen is niet veilig, Truus kom naar huus en la la la la. Ze zijn bij ons op zomerreces van de regering en nu komen onze adviezen uit België en pret. België heeft code oranje voor onze provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland afgegeven en ik zit veel in Zuid-Holland en Noord-Holland en keer dan weder naar Utrecht. Moet ik mij nu laten testen na bezoek? Graag antwoord vanuit België en pret. En echt iedereen heeft een eigen mening gekregen in coronatijd, ook zo’n opvallend ding. Wij zagen een paar weken geleden al jongeren met besmettingen en mijn vriendinnen zeiden toen al dat zij wel eens de nieuwe doelgroep konden gaan worden en daarna mijn vriendinnen zelf, gewoon logica. En verder is niemand panisch en geniet iedereen om mij heen volop van wat nu wel kan en dan vooral in eigen land. De meeste mensen zitten nu meer in over hun baan dan over corona, bewust van… En gisterenmiddag met de vriendinnetjes gezellig de middag op een terras aan de high tea, hete thee gezeten. Een dagje weg naar een stad vonden we met z’n viertjes te druk en zodoende zaten we heerlijk rustig aan het water. We vierden mijn uitgestelde verjaardagsfeestje en er waren andere verjaardagen geweest en het beste nieuws was… een van de dames gaat trouwen in september, hoera! De hapjes bij de thee waren echt heel lekker en een hapje was nieuw voor mij, clotted cream aldus de vriendinnetjes. Corona cream in deze tijd toch? Ik noemde het gewoon te dunne slagroom op brood, tja. Ja, na een beroerde tijd eindelijk weer eens pret gemaakt de afgelopen week met iedereen en met het mooie weer lekker buiten gegeten, bijgepraat en gelachen.