Soms hier en dan daar…

En verder, soms ben ik hier en soms ben ik daar, soms ben ik even op mijn zoldertje en dan weer aan zee. Ik ga af en toe op bezoek bij mijn moeder en ik ben nog af en toe op mijn zoldertje bij mijn vader. Mijn zoldertje blijft nog even hebben we gezamenlijk besloten. Mijn vader mag ook een vaccinatie gaan halen en mijn moeder heeft de eerste prik al gekregen op haar woonvoorziening. Mijn vader wacht liever tot de dokter hem komt geven thuis maar dan kan hij lang wachten volgens mij. We zullen toch echt naar een vaccinatie locatie toe moeten rijden. Mijn vader heeft zijn eerste online vergadering gehad met mensen van de woonvoorziening van mijn moeder en pret. Ik hield mijn mobiel vast en hij via het beeldscherm vergaderen. Iemand die de eerste telefoon destijds nog zag komen en hij vond het geweldig en hij begreep nu wat thuiswerken was en pret. Ik heb zelf ook al een sollicitatie via beeldbellen gehad en het is een oplossing. Ik zou zelf eerst liever iets meer een robot worden mocht dit alles echt serieus gaan doorzetten, dacht ik. Ik ben wel benieuwd of de grote omslag in de tijd nu gemaakt gaat worden. Mijn nieuwe woonomgeving aan zee is echt wennen en ik weet niet of het mij gaat lukken. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit in een appartement wilde wonen en ik begrijp nu weer waarom. Ik ben echt in staat om de centrale afzuiging eruit te rammen in de woning, echt vreselijk. Het is lawaaiig en al na een dag ligt er een zwarte laag stof in het toilet en in de badkamer. Het ding kan gewoon niet uit! Wie verzint nou zoiets? En zo zijn er nog wel meer dingen daar om aan te wennen en pret. Mijn vriend is ook wennen en we verschillen enorm van elkaar. De tijd zal het leren en mocht het ten koste gaan van mijn gezondheid dan ben ik snel weg daar, bewust van… Ik zet wel een tentje op het stand neer en pret. En zo gaat alles door en ik hoop net als iedereen dat alles weer snel open gaat en er iets van een nieuw normaal terug komt.