Corona spuugzat…

Weer een week om en alles wordt er niet beter op, iets met uitzichtloos voor veul mensen. Corona is net een jojo. De verkiezingen zijn geweest en alles blijft zo’n beetje bij het oude. De mensen om mij heen hebben ook bijna allemaal op een andere partij gestemd, kon ook niet anders met zoveel partijen om uit te kiezen. In mijn eigen leven gaat ook alles zijn gang en niet zijn gang en ik heb de grootste moeite met online studeren en pret. Ik ben namelijk van het lezen en opschrijven en filmpjes blijven bij mij minder hangen en pret. Ik zie liever de filmpjes niet en de uitleg in een theorielokaal en dan gelijk oefenen en hoppa klaar en ja ik ben nu vast weer een muts of zoiets en pret. Ik doe het nu maar op mijn eigen manier en schrijf rap mee met de getoonde filmpjes en lees wat over de getoonde dingen in de filmpjes. Ik heb het ook wel gehad om mij er druk om te maken, er zijn belangrijkere dingen in het leven en in deze coronatijd. Het is eigenlijk best raar want andere beelden van om mij heen blijven dan soms wel weer hangen, zeg maar dingen uit het eggie en pret. Ik haal mijn energie uit de afspraken met vriendinnen en meer is er ook niet en pret. We maken samen pret en eten lekker van alles op het strand en op straat en zijn lekker buiten. En alle dinnetjes hebben hun eigen sores en daar hebben we het dan ook even over. Het is vooral belangrijk om te lachen. En verder is iedereen om mij heen corona spuugzat en ikke ook…