Ik heb er last van…

Ja veel mensen om mij heen gaan gewoon door en hebben de situatie geaccepteerd zoals ie is. Wat natuurlijk niet wegneemt dat bijna iedereen wel last heeft van de opgelegde adviezen en de aankomende wettelijke maatregelen, da’s een heul ander verhaal… Ik geef toch eigenlijk wel een mooie bondige samenvatting van de laatste persconferentie met, ik heb er last van en pret. Ik kijk nog steeds vrolijk naar wat wel kan en mijn advies is dan ook om genoeg dingen over te laten die wel kunnen voor de mensen. Ik ga binnenkort een nachtje weg en mijn reismattie en ik zitten nu al te grappen of we eerst het OMT om een reisadvies moeten vragen? Leuk is anders in deze samenleving en eerlijk gezegd, ook voor het coronatijdperk was de samenleving voor mij al niet meer zo om te pruimen met wat dingen. Ik blijf het wel fascinerend vinden om alle ontwikkelingen in deze tijd te volgen. En verder gaat het QR-tijdperk langzaam over in een 2G-tijdperk. Er gaat onderscheid gemaakt worden tussen mensen. Niet gevaccineerd en geen corona gehad dan gelden er andere regels… Met diepe schaamte gaan mensen later op dit stukje geschiedenis terugkijken, zeker, 100% zeker zegt Inkie, geen glazen bol voor nodig, nu al bewust van… Nou en verder even naar het tuincentrum geweest en mijn mini kerstboompje staat al, ja zelf de slingers gezellig ophangen… Het is echt opvallend hoeveel spullen er niet voorradig zijn in de winkels en het valt meteen op als er weer een container met spullen is gearriveerd in een winkel. Vervoer is duur tegenwoordig en bikkelharde onderhandelingen van wat wel en niet meegenomen gaat worden op transport, iets met wat de gek ervoor geeft. En ik was ook bijna toe aan een nieuw rijbewijs en met een week was het nieuwe rijbewijs er, best snel. Ik dacht nog even terug aan mijn rijlessen van vroeger, de verschrikkelijke straatjes van rechts en de verkeerspleinen in Utrecht en dat ik van mijn leuke rokende rijinstructeur naast mij, altijd wel een keer langzaam over het Zandpad moest rijden en heul veul pret. Ik denk niet dat ik mijn rijbewijs tien jaar nodig ga hebben want tegen die tijd is er hopelijk wel ander vervoer en is de auto zoooo achterhaald.